FANDOM


Vertical extension Edit

The vertical extension or senior student centre as it used to be called are 2 floors of classrooms in the jockey club sarah roe school building.

History Edit

The vertical extension's first part was built in 1996 which was the consuler room and the senior student lecture theatre, in 2008, they extended to the 3rd and 4th floors and also the rooftop to build classrooms and a tennis court. In 2013 and 2014, they renovated the vertical extension replacing the old classrooms with sleek white corridors, the IS office is located here along with IS classrooms.

Layout Edit

The layout of the vertical extension is shaped a bit like a gun, it has 11 clasrooms on the 3rd floor and 12 on the 4th floor.It is connected by a bridge to the peel block

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.